Go to Top

Retolació en vinil pel Mercat Municipal de Sitges

El Mercat Municipal de Sitges tènia un problema amb la neteja de la façana principal. Com en la façana hi ha una columna molt visible, la gent va optar per utilitzar-la com a tauler d’anuncis, amb el que sempre estava plena de papers i donava molt mala impressió. La solució va ser retolar en vinil la columna i estendre la retolació a les vidrieres. A part de solucionar el problema de la neteja, des de la Regidoria de Promoció Econòmica del Ajuntament de Sitges s’ha volgut promocionar el mercat, i aprofitar l’enorme vidriera per donar a conèixer els productes i serveis que est ofereix.
Amb el disseny s’ha volgut reflectir la tradició de la compra als mercats amb la utilització de tipografias que ens recorden al passat i el toc actual ho donen unes il·lustracions amb lineas molt simples i clares.
Està és una primera fase de retolació. S’ha utilitzat vinil imprès amb protecció antigraffiti per a la columna i vinil de tall blanc per als cristalls.

Client:
Ajuntament de Sitges

Projecte:
Retolació façana Mercat Municipal de Sitges

Any:
2016

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar