Go to Top

Retolació estudi SgARQ

  • Retolació estudi
  • Retolació estudi
  • Retolació estudi
  • Retolació estudi

Retolació estudi SgARQ

L’estudi de SgARQ, www.sgarq.com està situat en un ampli local, on a més comparteix espai amb altres empreses, (entre elles Yellowtee). Se’ns va encarregar la retolació de les vidrieres, el disseny del rètol exterior de SgARQ i les plaques identificatives de l’entrada.

Els vinils tenian que deixar passar molta llum, per això es va optar per retolar amb vinil glassejat. La idea de SgARQ és que es pugui veure des de l’exterior com es treballa, per contra els altres dos despatxos preferian tenir més intimitat, per aquesta raó s’han combinat el vinil en positiu i negatiu. El disseny dels vinils segueix la mateixa composició que hi ha en el sostre de l’interior, format per llistons de fusta i que tenen com a funció amagar els fluorescents que il·luminen els despatxos.

El rètol havia de quedar totamente integrat en la façana, per la qual cosa es va realitzar amb planxa metàl·lica perforada i retroiluminada. El color de la planxa és exactament el mateix que té tota la carpinteria metàl·lica i les persianes.

Les plaques estan impreses sobre vinil blanc i adherides al metacrilat.

Projecte:
Retolació exterior estudio

Client:
Estudi SgARQ

Any:
2016

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar