Go to Top

Corpus Sitges 2015

Imatge gràfica per a la festa del Corpus

Des de la Comissió del Corpus de Sitges, se’m va encarregar realitzar tota la gràfica per la Festa del Corpus Sitges 2015.

Com cada any la imatge principal del cartell i els altres suports se li encarrega a un artista local de renom, aquest any aquesta responsabilitat va recalar en el increible fotògraf Ramiro Elena www.ramiroelena.com que va fer una sèrie de fotografies de clavells utilitzant una tècnica antiga de revelat. El resultat va ser una col·lecció tan bona, que es va decidir utilitzar 8 imagenes diferents per il·lustrar els diferents suports.

La gràfica per a aquesta festa inclou el cartell, el programa oficial i el de mà, totems informatius, banderoles, cartells per a les exposicions, roll ups, cartells nominals, diplomes, vals de regal, faristols, etc….

Una gràfica molt neta i minimalista perquè les fotografies prenguessin el seu merescut protagonisme, així com la informació dels actes i activitats fora clara i entenedora per a tots.

 

Client:
Comissió del Corpus de Sitges / Ajuntament de Sitges

Projecte:
Disseny de la gràfica per a la Festa del Corpus Sitges 2015

Any:
Juny 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar