Go to Top

Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016

  • Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016
  • Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016
  • Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016
  • Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016

Imatge gràfica del Corpus Sitges 2016.

De nou aquest any la Comissió del Corpus de Sitges, em va encarregar realitzar l’adaptació per a tots els suports gràfics que es realitzen per la Festa del Corpus Sitges 2016.

Aquest any el disseny de la imatge gràfica l’ha realitzat el dissenyador gràfic Damià Mathews, www.damiamathews.com que jugant amb la tipografia helvetica ha aconseguit una imatge moderna i amb molta força.

La gràfica per a aquesta festa inclou com sempre el cartell, el programa oficial i el de mà, totems informatius, banderoles, cartells per a les exposicions, roll ups, cartells nominals, diplomes, vals de regal, faristols, etc…..

Projecte:
Gràfique per al Corpus Sitges 2016

Client
Comissió de Corpus de Sitges - Ajuntament de Sitges

Any:
2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar