Go to Top

Disseny de logotip per a Blueleaf Design

  • logotip dissenyat per a Blueleaf Design
  • logotip dissenyat per a Blueleaf Design
  • logotip dissenyat per a Blueleaf Design
  • logotip dissenyat per a Blueleaf Design

Disseny de logotip per a Blueleaf Design un nova empresa situada a Sitges que es dedica a la construcció i venda d’habitatges de luxe. Alguns dels seus valors més destacats en la construcció de les seves cases són; la qualitat, el disseny, l’eficiència energètica i la responsabilitat amb el medi ambient, així com l’honestedat i l’ètica en el tracte amb el client. Tots aquests conceptes són els que es volen transmetre a través del logotip i les seves aplicacions.

Els principals clients de Blueleaf Design procedeixen dels paises escandinaus, per aquest motiu el logotip está totalment inspirat en l’estil nòrdic, net, minimalista i funcional. S’han utilitzat colors neutres com el blau Pantone 3005 C i el gris Pantone 429 C. L’elecció de l’Helvètica ve per ser una tipografia molt utilitzada pels dissenyadors nòrdics per la seva neutralitat, versatilitat i alta llegibilitat. Amb aquest treball s’ha aconseguit el que el client va transmetre en fer l’encàrrec, un logotip que fos net, senzill i elegant.

Literalment la traducció de Blue Leaf és Fulla Blava, per la qual cosa el símbol i la utilització del color blau estaven molt clares. Per al símbol s’ha dibuixat una fulla amb línies rectes i corbes suaus que produeixen sensació d’equilibri i emmarcada per la representació més esquemàtica possible d’una casa.

Projecte:
Disseny de logotip

Client:
Blueleaf, S.L.

Any:
2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar