Go to Top

Disseny de logotip per a EatoDoBarcelona

  • Disseny logotip
  • Disseny logotip
  • Disseny logotip
  • Disseny logotip
  • Disseny logotip

Disseny de logotip per a EatoDoBarcelona, una empresa que organitza tours turístics i culinaris per la ciutat de Barcelona. Els viatgers poden conèixer llocs fora dels circuits que solen freqüentar els turistes i així visitar i gaudir dels bars i restaurants més singulars de la ciutat i les seves especialitats, llocs amagats, o no tant, però que no solen aparèixer en les guies de viatges.

El logotip juga amb tres dels més coneguts edificis de la ciutat i busca la seva similitud amb un cobert, així les torres de la Sagrada Família són com una forquilla, l’Hotel Vela recorda a la part superior d’un ganivet i la cúpula de la torre Agbar té forma de cullera. Les formes ondulades de la base representen el mar Mediterrani. La tipografia manuscrita i d’estil vintage que s’ha utilitzat, vol fer referència a les què es pintaven en els vidres en alguns bars de tapes dels anys 50 – 60 amb les seves tapes i especialitats de la casa i que tornen a estar en auge. El logotip també es pot utilitzar sobre un fons que simula les estovalles de quadres característics d’aquests bars de tapes i que aporten molt colorit al conjunt.

EatoDoBarcelona

 

 

Client:
EatoDoBarcelona

Projecte:
Disseny de logotip

Any:
2015

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar