Go to Top

Redisseny de logotip per a Rafel Navarro Instal·ladors

Redisseny de logotip dels anys 60 per a l’empresa Rafel Navarro Instal·ladors, a Sitges.

Aquesta empresa d’instal·lacions elèctriques, porta més de 50 anys donant servei a la comarca del Garraf. Després del seu canvi generacional, la direccio va decidir actualitzar el logotip, que no s’havia revisat des de la seva fundació en els anys 60. La direcció va insistir molt que el logotip s’actualitzés però sense perdre la seva essència. Així doncs, es va optar per conservar els colors vermell i negre i donar-li més protagonisme al símbol separant-ho del text, i convertint-ho en una sola esfera fent més visible el raig, es va triar una tipografia com la Benton Sans Condensed, més actual i amb molta força per al nom de l’empresa i es va potenciar més el slogan Instal·ladors des de de 1960, per donar una referència al seu treball i destacar la confiança que dóna una empresa que porta més de 50 any al servei dels seus client i compta amb una experimentada plantilla. Amb el redisseny també es va fer un canvi en l’idioma del nom comercial de l’empresa passant de Rafael a Rafel amb millor sonoritat.

El redisseny es va aplicar en les targetes comercials i en properes fases s’aplicarà a la retolació de les oficina i el taller, així com als vehicles comercials.

Projecte:
Redisseny logotip

Client:
Rafel Navarro Instal·ladors

Any:
2015

Si sigues navegando das tu consentimiento al uso de cookies. Más información

Yellowtee utiliza cookies para hacer un seguimiento estadístico de las visitas del sitio web para poder mejorar la información que ofrecemos. Haz clic en aceptar "Aceptar" para dar tu consentimiento.

Cerrar